Denna vecka börjar med måndag, för vi sköt på några rätter eftersom vi var på kryssning to-fr...får se om det blir må - sön i fortsättningen också...
Må: Blodpudding med riven morot och vitkål
Ti: Teriyakilax med ris och grönsaker
On: Porterstek med rotsaksgratäng (Porterstek hade vi färdig i frysen, rester)
To: Kyckling & broccoli med ris
Fr: Pasta carbonara
Lö: Lax med saffransgrönsaker
Sö: Pastagratäng med kyckling
Inköpslista:
2 fpk Laxfilé á 4st
blodpudding
vitkål
fänkål
2 paprikor i olika färg
5 dl grädde
2 palsternackor
potatis
parmesan
broccoli
kycklingfilé 1 kg
bacon
färdig pastasås (typ Domio)
sockerärtor
teriyakisås/eller liknande att marinera lax i
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar